Siirry sisältöön

Naisten Kuopion turnaus 23.11.-24.11.

Senttereiden naistenjoukkue matkasi viikonloppuna Kuopioon pelaamaan täyden kolmen ottelun peliviikolopun. Naisten alkusarja on ollut täynnä yllätyksiä ja näin ollen tuonut pientä mukavaa maustetta sarjataulukkoon. Kuopioon Porin joukkue matkasi sarjataulukon hänniltä kahdella pisteellä tavoitteena tietysti parantaa niin pistetilannetta kuin sijoitusta.

Viikonloppu alkoikin lupaavasti. Lauantaina iltapelissä Sentterit kaatoivat jo toistamiseen Espoon Cetuksen, tällä kertaa luvuin 10-15. Sunnuntain aamu ei alkanut aivan niin juhlavissa tunnelmissa kun Helsingin Kuhat puolestaan voittivat jo toistamiseen luvuin 6-13. Peliviikonloppu päättyi kuitenkin iloisempiin tunnelmiin kun Kuopion Uimaseura joutui puolestaan revanssissa taipumaan selvin maalein 9-14. Kotiin palattiin siis neljän lisäpisteen kera ja taisi siinä myös sijoitus parantua.

Senttereillä alkoi pelien osalta joulutauko. Seuraavat runkosarjan ottelut pelataan Jyväskylässä, jossa isäntien lisäksi Sentterit kohtaavat runkosarjan osalta viimeistä kertaa Kuopion Uimaseuran.

Vieritä ylös