Siirry sisältöön

Satakunnan Osuuskaupan Kannustajat-ohjelma

Satakunnan Osuuskauppa ja Vesipalloseura SENTTERIT ry ovat sopineet vuodeksi 2016 Kannustajat-yhteistyöstä

Tiesitkö, että nyt kaikki seuraamme kannattavat voivat kerryttää seuran junnutoiminnalle maksettavaa tukea liittymällä seuramme Kannustajaksi? Kannustajat-mallissa Satakunnan Osuuskaupan jäsen ilmoittautuu Omalla S-kanavalla valitsemansa seuran Kannustajaksi yhdeksi kalenterivuodeksi. Kannustajat keskittävät ostonsa Satakunnan Osuuskaupan ja muihin S-ryhmän toimipaikkoihin ja saavat ostoistaan Bonusta itselleen ihan normaalin tapaan.

Vuonna 2016 seuran saama Kannustajat-tuki määräytyy sen mukaan, mikä on seuran Kannustajien osuus Satakunnan Osuuskaupan kaikista Kannustajista 31.12.2016. Jos seuran Kannustajia on esim. 5 % kaikista osuuskaupan Kannustajista, saa seura 5 % Satakunnan Osuuskaupan vuodelle 2016 varaamasta 30.000 euron Kannustajat-summasta. Seuran Kannustajaksi voi liittyä, vaikka ei olisikaan seuran jäsen, riittää että olet kiinnostunut seuran toiminnasta.

Tukisumma ei siis pienennä kenenkään Kannustajaksi ryhtyneen omaa Bonusta, vaan on Satakunnan Osuuskaupan maksama tuki seuran junnutoiminnalle. Seura sitoutuu suuntaamaan osuuskaupan maksaman Kannustajat-tuen junnutoimintaansa.

Haluatko Sinäkin Kannustajaksi?

Kannustajaksi voi ryhtyä Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen ilmoittautumalla seuran Kannustajaksi Omalla S-kanavalla vuoden loppuun mennessä. Ilmoittautua voi vain yhden seuran Kannustajaksi. Kannustajaksi liittyminen on vuosikohtaista, eli jos olet viime vuonna ollut seuramme Kannustaja, pitää tänä vuonna Kannustajaksi liittyminen tehdä uudestaan.

Tuki maksetaan seuralle tammikuussa 2017.

Nyt siis kannattaa ehdottomasti ryhtyä seuramme Kannustajaksi!

Vesipalloterveisin,

Kirsti Kanerva, pj
Kimmo Nygrén, siht.

 

Vieritä ylös