Siirry sisältöön

Sentterien hallituksen tiedoite 24.4.2020

VESIPALLOSEURA SENTTERIT RY

__________________________________________________________________________

 

HALLITUKSEN TIEDOTE 24.04.2020

 

Valtioneuvoston ja viranomaisten koronavirusta koskevat kokoontumiskielto ja muut rajoitukset ovat edelleen voimassa. 3.5.2020 valtioneuvosto antaa ensimmäiset informaatiot siitä, miten rajoitteita mahdollisesti aletaan purkaa.

Porin kaupungin ilmoituksen mukaan molemmat uimahallit ja maauimala pidetään suljettuna ainakin 31.5.2020 asti.

Suomen Uimaliiton tiedotteen mukaan vesipallosarjat on lopetettu 12.3.2020, eikä niitä pelata loppuun. Näin ollen sijoituksia, Suomen mestaruuksia tai ikäkausimestaruuksia ei jaeta.

Mikäli koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset puretaan, niin syksyllä pelataan Suomen Cupit kaikissa niissä ikäsarjoissa, joihin ilmoittautuu tarpeeksi joukkueita. Miesten Suomen Cupia ei pelata, koska syksyllä käynnistyy Nordic League, johon on mahdollisuus osallistua.

 

Sentterien hallitus on kokouksessaan 21.4.2020 päättänyt seuraavaa:

  • Hallitus haluaa omalta osaltaan huolehtia seuransa jäsenten terveydestä, siksi joukkueet eivät edelleenkään kokoonnu yhteisharjoituksiin edes pienryhmissä, sitä vastoin yksittäisharjoittelua toivotaan ja edellytetään.
  • Valmentajat pitävät yhteyttä joukkueisiinsa säännöllisesti esimerkiksi WhatsApp-ryhmien kautta. Tärkeää on, ettei kukaan ”putoa pois” hyvän harrastuksen parista tällä poikkeuksellisella ajanjaksolla.
  • Maksetut harjoitusmaksut kompensoidaan siinä vaiheessa, kun normitilanne palautuu ja harjoitukset jatkuvat joko maauimalassa tai uimahalleissa.
  • Sentterien hallitus seuraa Valtioneuvoston, THL:n, Porin kaupungin ja Suomen Uimaliiton tiedotteita ja tarkastelee tilannetta suuraavan kerran toukokuun puolivälissä.
  • Mahdollisiin kysymyksiin vastaavat tarvittaessa hallituksen jäsenet.

 

Vieritä ylös